B-COS | F*CKUP NIGHT!

B-COS PRESENTS: F*CKUP NIGHT!

Welkom bij de B-COS F*CKUP NIGHT van 30 mei 2024. Een avond waarin rasechte ervaren ondernemers op het podium gaan staan en vertellen over de ‘F*CKUPS’ die ze hebben gehad in hun loopbaan als ondernemer. Een waardevolle avond waar je veel kunt leren, want van fouten maken leer je immers meer dan van successen!

Een van onze sprekers is Oscar Dragt van Qredits. Oscar is vanuit Qredits druk bezig met het coachen van enthousiaste jonge ondernemers, zoals jij! Oscar neemt ons mee op reis door zijn boeiende carrière die vele successen kende, maar ook zeker dieptepunten. Bij ons vertelt hij openhartig over deze F*CKUPS zodat jij als ondernemer hiervan kan leren.

Kevin Slag, deze jonge ondernemer is al vroeg begonnen. Het ondernemen zit hem in het bloed. In groep 8 is hij begonnen met het doorverkopen van voetbalshirts en nu heeft hij een bedrijf met 25 medewerkers.

📍De Waarbeek, Hengelo
🗓 Donderdag 30 mei 2024
🕖19:00 uur tot 22:00 uur

Veranderd aan het inschrijven voor dit evenement is dat we een kleine bijdrage vragen van jou als ondernemer. Beleef een fantastische leerzame F*CKUP NIGHT.

Ticket Fee: €10,-


Inschrijven F*CKUP NIGHT

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Prijs: 10,00 €
Tickets zijn incl. 3 consumptiemunten en hapjes.
SPREKER
Oscar Dragt

The Air Box

Informatie
30 mei 2024
Van 19:00 - 22:00 uur
30 mei 2024
WAAROM B-COS

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Je kunt ons voor alle vragen omtrent de businessclub en haar events bereiken! Vul het contactformulier in en dan reageren wij zo snel mogelijk!